Madármentő inkubátor
0-24

További információk

Támogatás
Segíts, hogy repülhessünk!

További információk
Ügyeleti és infovonal:
+36 30 992 4876
Menü

Madármentő inkubátor a sukorói vadmadárkórházban

 

A Vadmadárkórház sukorói mentőhelyének bejáratánál - a humán kórházak babamentő inkubátoraihoz hasonlóan - madármentő inkubátort helyeztünk üzembe, azzal a céllal, hogy bármikor fogadhassuk a madárbarátok által talált és megmentett sérült beteg vadmadarakat.

Az inkubátor többszörösen szigetelt, automata szellőzéssel-, fűtéssel-hűtéssel ellátott, így biztosítja a megfelelő körülményeket a mentett, beteg madaraknak, a legnagyobb esélyt adva nekik ezzel is a túlélésre. Madár elhelyezése esetén, riasztásra a vadmadárkórház dolgozói azonnal a madár segítségére sietnek.

A madármentő inkubátor 0-24 órán át folyamatosan működik éjjel-nappal, télen-nyáron, egész évben, így bármikor, előzetes telefonálás, időpont egyeztetés nélkül helyezhetnek el benne sérült madarakat a madárbarátok.

A Vadmadárkórházhoz illetve a madármentő inkubátorhoz vezető irányt jelző táblák elhelyezésében a sukorói Önkormányzat nyújtott segítséget.

Az inkubátor költségeit a Vadmadárkórház vezetője és családja fizette.

 

Nyitvatartás: 

Madarak átvétele:

  • Székesfehérvár, Takarodó u.5. Minden nap: 10.00-16.00

Látogatási idő: 

  • A székesfehérvári mentőhely nem látogatható, mert itt készitjük fel a  visszaengedésre a madarakat, ennek érdekében minimalizáljuk a kapcsolatukat az emberekkel.
  • Sukoró: előzetes bejelentkezés alapján

Rendelési idő:

  • Sukorón: előzetes bejelentkezés alapján (Dr.Berkényi Tamás: 06-30/9 464 991)